Zakelijk nieuws

Groot-Brittannië zal na een 'no deal-brexit' te maken krijgen met grote tekorten aan voedsel, brandstof en medicijnen. Dat staat in officiële regeringsdocumenten die naar de Britse krant The Sunday Times zijn gelekt.
Author: ANP/NU.nl
Posted: August 18, 2019, 1:29 am
Voor honderdduizenden jongeren begint deze maand het studentenleven. Voor velen een kans om het ouderlijk nest te verlaten. Studenten doen dat echter steeds minder snel. Neemt hierdoor ook de oververhitting op de markt voor studentenwoningen af?
Author: NU.nl/Douwe van Veen
Posted: August 17, 2019, 8:58 pm
De Amerikaanse kredietbeoordelaar Fitch heeft de rating van Argentinië verlaagd van B naar CCC. De nieuwe rating betekent dat een investering in het land zeer risicovol is, met een "reële kans op een faillissement".
Author: NU.nl
Posted: August 17, 2019, 3:51 pm
De Amerikaanse president Donald Trump wil China op de knieën krijgen door Chinese producten in de Verenigde Staten duurder te maken, maar die effecten zijn juist te voelen in de VS. Amerikaanse bedrijven en consumenten betalen de rekening.
Author: NU.nl
Posted: August 17, 2019, 2:02 pm
Verhuurplatform Airbnb heeft de omzet over het eerste kwartaal van 2019 flink zien stijgen, blijkt uit cijfers die in handen van zakenkrant The Wall Street Journal zijn.
Author: NU.nl
Posted: August 17, 2019, 9:56 am
Groenland is niet te koop, zo laat de minister van Buitenlandse Zaken weten na berichten dat de Amerikaanse president Donald Trump overweegt het eiland te kopen. Wel staat Groenland ervoor open zaken te doen met de Amerikanen.
Author: NU.nl/Reuters
Posted: August 17, 2019, 3:37 am
De rechtbank van Amsterdam heeft TCP Direct, dat onder meer de betaling van flexwerkers van ING regelt, uitstel van betaling verleend. In een verklaring laat het payrollbedrijf weten dat het samen met de bewindvoerder zoekt naar oplossingen voor de ontstane situatie.
Author: ANP
Posted: August 16, 2019, 5:46 pm
De Duitse regering is bereid om het begrotingsevenwicht overboord te gooien en nieuwe schulden aan te gaan om een mogelijke recessie tegen te gaan. Dat meldt het Duitse tijdschrift Der Spiegel vrijdag op basis van ingewijden.
Author: NU.nl
Posted: August 16, 2019, 3:30 pm
De topman van de Hongkongse luchtvaartmaatschappij Cathay Pacific, Rupert Hogg, vertrekt bij het bedrijf naar aanleiding van de heftige protesten van de afgelopen dagen in het land. Cathay Pacific komt onder steeds meer druk te staan door betrokkenheid van het personeel bij de protesten.
Author: NU.nl
Posted: August 16, 2019, 2:07 pm
De acht laatste cabinemedewerkers van Ryanair in Eindhoven eisen samen met vakbond FNV een ontslagvergoeding. Ze willen dat hun dienstverband wordt ontbonden wegens een verstoorde arbeidsrelatie waar de budgetmaatschappij zelf debet aan is.
Author: NU.nl
Posted: August 16, 2019, 11:21 am


Laat een antwoord achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *