Zakelijk nieuws

De Chinese autoriteiten hebben de verkoop van een aantal iPhone-modellen verboden. Dit komt nadat chipfabrikant Qualcomm een rechtbank ervan wist te overtuigen dat Apple enkele patenten van het concern schendt.
Author: NU.nl
Posted: December 10, 2018, 4:15 pm
Het Britse pond daalde maandag naar een van de laagste niveaus in maanden na het nieuws dat premier Theresa May de Brexit-stemming in het Lagerhuis mogelijk uitstelt.
Author: NU.nl
Posted: December 10, 2018, 4:14 pm
De Chinese autoriteiten hebben de verkoop van een aantal iPhone-modellen verboden. Dit verbod komt nadat chipfabrikant Qualcomm een rechtbank ervan wist te overtuigen dat Apple enkele patenten van het concern schendt.
Author: NU.nl
Posted: December 10, 2018, 2:55 pm
De economische groei in Frankrijk zal naar verwachting de helft lager uitvallen door de felle protesten van de zogeheten 'Gele Hesjes'.
Author: NU.nl
Posted: December 10, 2018, 2:20 pm
Tesla-topman Elon Musk heeft opnieuw uitspraken gedaan over zijn gespannen verhouding met de Amerikaanse beurswaakhond, de SEC. De Amerikaanse zakenman zegt "geen respect voor de SEC te hebben", maar zich wel aan de schikking met de toezichthouder te zullen houden, "omdat hij het rechtssysteem respecteert".
Author: ANP/NU.nl
Posted: December 10, 2018, 2:07 pm
Veel Nederlanders met betalingsproblemen krijgen niet de hulp die ze nodig hebben, zegt het Nibud. De helft van de houshoudens met ernstige betalingsproblemen weet niet waar mensen met dergelijke problemen terechtkunnen.
Author: ANP/NU.nl
Posted: December 10, 2018, 1:03 pm
Het Deense ISS, het grootste schoonmaakbedrijf ter wereld, is van plan om 100.000 banen te schrappen. Het concern wil zich gaan concentreren op de winstgevendste markten en trekt zich daarom terug uit dertien landen
Author: NU.nl
Posted: December 10, 2018, 12:51 pm
De Amsterdamse AEX-index is opnieuw lager gestart nadat vorige week wereldwijd op beurzen forse verliezen werden geleden.
Author: NU.nl
Posted: December 10, 2018, 12:48 pm
De groei van de Turkse economie is in het derde kwartaal flink afgezwakt. Dat komt vooral door de sterke waardedaling van de Turkse lira, blijkt maandag uit cijfers van het Turkse statistiekbureau.
Author: ANP
Posted: December 10, 2018, 12:40 pm
Na Shell, krijgt ook het Britse bedrijf BP een klimaatresolutie van vereniging Follow This aan zijn broek. Het is voor het eerst dat de klimaatactivistische aandeelhouder zich op een andere oliemaatschappij richt.
Author: ANP
Posted: December 10, 2018, 12:12 pm


Laat een antwoord achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *