5 Twitter-volgers ZZP-boekhouder winnen boek Esther Jacobs ‘Volg je droom’!

De winnaars van het boek ‘Volg je droom’ van Esther Jacobs zijn bekend. Na loting ten burele van ZZP boekhouder vielen Simpliemie Webdesign, Iris Wildeboer, Niels Tuijn, Monique Kabboord en Walter kort (alter ego op Twitter: ‘Winn-Winn’) in de prijzen.

Esther Jacobs en ZZP boekhouder wensen de Twitter-volgers van ZZP-boekhouder veel inspiratie bij het lezen van het ‘Volg je droom’

Wie is Esther Jacobs?

Esther Jacobs- oprichtster Coins for Care, Expeditie Robinson, wereldreiziger- stimuleert en motiveert de ZZP’er en MKB’er om zijn droom waar te maken.In ‘Wat is jouw droom?’ interviewt Jacobs 17 ‘dromenzoekers’ en geeft concrete tips uit eigen ervaring. Het boek is inspirerend en laagdrempelig voor de ZZP’er/MKB’er. Hij krijgt via een stappenplan hulp om zijn dromen waar te maken.

,,NIETS IS ONMOGELIJK!” , in de perceptie van Jacobs. ,,Problemen bestaan niet. Uitdagingen wel’. Volgens Jacobs is het leven maakbaar.

,,Mijn passie is om mensen en organisaties te helpen hun grootste uitdagingen in kleine stukjes te hakken, en zo stap voor stap hun dromen te realiseren.’’

,,Door buiten de gebaande paden te gaan en bijvoorbeeld naar de genoemde youtube filmpjes te kijken, krijg je vaak nieuwe inzichten.’’

Soms gebruik ik als voorbeeld Coins for Care: met een goed maar naïef idee en zonder geld, middelen of bekende naam is het me gelukt om miljoenen euro’s aan “waardeloos geld” in te zamelen voor goede doelen rondom de Euro invoering. Grappig genoeg bieden ook mijn ervaringen als deelnemer aan “Expeditie Robinson” inzichten en parallellen met het bedrijfsleven.

Bonus: Wie een foto van zichzelf met het boek mailt naar droompakket@estherjacobs.info krijgt een enorm pakket met meer dan 10.000 euro aan gratis boeken, workshops en persoonlijke begeleiding om hen te stimuleren ook écht actie te ondernemen.

Zie ook www.watisjouwdroom.info

over de auteur