Cobouw helpt zzp’ers bij vinden werk

Cobouw helpt zzp’ers bij vinden werk

Cobouw, hét dagblad voor de bouw, introduceert op zijn website een nieuwe dienst waarmee aannemers, architecten, installateurs en toeleveranciers opdrachten kunnen binnenhalen. Extra handig en erg nuttig ten tijde van de crisis in de bouw. Vandaag wordt Bouwberichten op www.cobouw.nl gelanceerd.

Cobouw helpt zzp'ers bij vinden werk

Meer dan 40.000 bouwberichten

Cobouw verzamelt gedetailleerde informatie over meer dan 40.000 bouwprojecten in Nederland aan de hand van duizenden bronnen. De database biedt op die manier actuele en accurate informatie over nieuwbouw-, renovatie- en onderhoudsprojecten.

Volgens Marcel Henst, hoofdredacteur/uitgever van Cobouw, is Bouwberichten een belangrijk acquisitiemiddel. “In deze crisistijd is het van levensbelang voor bouwbedrijven dat ze voldoende werk in portefeuille hebben. Ze kunnen daarbij gebruikmaken van hun bestaande netwerk. Maar wie geen kans wil missen, kan onze vernieuwde, complete database met opdrachten raadplegen”.

Wie bouwt wat, waar en wanneer?

Een bouwbericht bevat alle actuele details over alle bouwprojecten in Nederland, zoals:
– Bouwfase
– Startdatum
– Bouwsoort
– Bouwraming
– Contactgegevens van opdrachtgevers, ontwerpers, aannemers en betrokken adviseurs.
Bouwberichten biedt aannemers, ontwerpers, installateurs en toeleveranciers alle noodzakelijke informatie om nieuwe opdrachten te werven.

Cobouw helpt zzp'ers bij vinden werk

Bouwberichten Light & Professional
Cobouw.nl biedt toegang tot twee hulpmiddelen bij acquisitie: Bouwberichten Light en Bouwberichten Professional. Beide zijn diensten waarop bouwbedrijven een abonnement kunnen nemen. Bouwberichten Light is een wekelijkse e-mail nieuwsbrief, eenvoudig in te stellen met bouwberichten uit de regio naar keuze. Bouwberichten Professional is een uitgebreide applicatie op maat ingesteld en dagelijks bijgewerkt.

www.zzp-nieuws.nl

Tagged with:

over de auteur

Gerelateerde Artikelen

Laat een antwoord achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *