Het adres voor de zzp’er: zzp boekhouder

DE ZZP-boekhouder is actief in de regio Haarlem, IJmuiden, Heemskerk en, Alkmaar.De ZZP-boekhouder heeft zich onder andere gespecialiseerd in boekhoudingen van de zzp’er en mkb’er.

zzp’er

Hardwerkende zelfstandigen die zich focussen op waar ze goed in zijn en hun boekhouding al jaren uitbesteden aan de ZZP-boekhouder. Die staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid tegen een vaste jaarprijs.

Dus geen onverwacht torenhoge rekeningen!

Opteer voor het ZZP-basispakket – vanaf 70,- Euro per maand exclusief BTW (840 euro per jaar)* voor de standaard werkzaamheden:

–  het voeren van uw complete administratie grootboek, crediteuren, debiteuren, bank etc.

– de aangiften omzetbelasting per kwartaal of per maand

– het opstellen van de jaarrekening

– het indienen van de aangifte Inkomstenbelasting.

zzp basispakket

Vooraf wordt door ons een inschatting gemaakt van de werkzaamheden. Het ZZP-basispakket is gebaseerd op één verkoopfactuur per week, een netjes aangeleverde kas- en bank (facturen op volgorde achter de afschriften) en apart aangeleverde nog te betalen facturen (crediteuren).

Door deze aanlevering kunnen wij accuraat en snel werken, vandaar deze voordelige prijs.

LET OP: Extra werkzaamheden zoals bijvoorbeeld sorteren van facturen (aanleveren in een schoenendoos), het opstellen van een tussentijdse rapportage voor de bank, het aanvragen van een financiering of de aankoop van een eigen woning, opstellen van bijvoorbeeld een businessplan, investeringsbegroting, financieringsbegroting en exploitatiebegroting worden tegen 40 euro excl 19 % BTW in rekening gebracht.

Surf naar ZZP-boekhouder of bel 06-13936399.

P.S. Wij reserveren extra tijd om startende ondernemers te begeleiden.

over de auteur