Joost van der Leij: Word een excellente zzp’er

Wilt u een nog succesvollere zzp’er worde: Joost van der leij kan u daarbij helpen. Hij is oa. NLP-coach.
Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) is in de jaren 70 van de vorige eeuw begonnen als meta-discipline, een methode om andere vakgebieden in kaart te brengen. Een van de gebieden die met NLP in kaart gebracht zijn, is ondernemen en business. Wanneer je zakelijk aan de slag wil met NLP, je bedrijf wil starten of de bedrijfsvoering van een bestaande organisatie wilt verbeteren zijn er de volgende producten:

Allereerst is er mijn boek “Onbeperkt aan de slag: excellent ondernemen met NLP en het Enneagram”. Dit boek is het boek dat ik had willen hebben toen ik mijn eerste bedrijf startte. Maar toen was het er helaas niet. Nu wel en het bevat alles wat je als ondernemer moet weten. Wat is ondernemen, hoe zet je je bedrijf op, hoe vind je klanten tot en met hoe je de service doet. Meer informatie staat hier: Onbeperkt aan de slag: excellent ondernemen met NLP en het Enneagram.
Alternatief is er de DVD set Excellent ondernemen met NLP. Deze drie DVDs zijn de integrale weergave van mijn workshop Aan de slag als Zelfstandige waar de deelnemers alles leren over hoe ze met Branding, Marketing en Sales meer klanten krijgen dan dat ze aan kunnen. De inhoud van deze DVD set staat ook beschreven in Onbeperkt aan de slag, maar een DVD brengt de boodschap veel indringender over. Meer informatie staat hier: Excellent ondernemen met NLP DVD set

over de auteur