Nog even en dan kun je de Polestar 2 leasen in Nederland

De nieuwe Polestar 2 komt in juni 2020 op de markt. Polestar heeft als merk zijnde een interessante ontwikkeling doorgemaakt. De toekomstige elektrische auto’s zijn gericht op performance en op zakelijk gebied een perfecte uitkomst. Kies je voor een Polestar 2 met trekhaak dan kun je maar liefst 1500 kilo achter deze prachtige auto hangen. Ooit was Polestar de partner van Volvo, waardoor je er vanuit kan gaan dat dit merk kenmerken heeft van de Zweedse fabrikant in combinatie met het gericht zijn op optimaal presteren. Dit is de ideale combinatie voor een perfecte zakelijke elektrische auto. De Polostar 2 heeft een 78-kWh batterij, vierwielaandrijving en heeft maar liefst een actieradius van 500 kilometer (WLTP). De vanafprijs van deze prachtige auto is 60.800 euro, dit bedrag heeft helaas niet iedere ondernemer klaar liggen. Het is dus goed nieuws dat een Polestar 2 leasen in nederland mogelijk is!

Polestar 2 is een knap stuk innovatie

Polestar is een automerk dat gericht is op innovatie en dat is duidelijk terug te zien in de ontwikkeling van de Polestar 2. De elektrische aandrijving is optimaal gemaakt en de energie die vrijkomt tijdens remacties wordt opgevangen en goed ingezet om de actieradius te verhogen. Ook het interieur van deze elektrische auto is op z’n minst innovatief te noemen. Een Polestar 2 leasen in Nederland is dus een zeer goede optie, zeker als je weet dat je deze auto’s in zeer grote mate persoonlijk kunt maken. De fabrikant heeft het namelijk mogelijk gemaakt om de auto’s helemaal zelf in te richten naar eigen inzicht. Voor het comfort en het gebruikersgemak is dit een zeer groot voordeel. De Polestar 2 heeft ook geweldige rijeigenschappen.

Waarom leasen voor ondernemers zo prettig is

Veel ondernemers en bedrijven kiezen ervoor om een auto zakelijk te leasen. Daarvan kiest een groot gedeelte momenteel voor een volledig elektrische auto. Zeker nu de actieradius qua te rijden afstand zulke grote sprongen gemaakt heeft. Je kunt met gemakt van de ene kant van het land naar de andere kant rijden zonder te hoeven op te laden. Ook het opladen van de auto gaat vandaag de dag met een noodgang zodat u nooit lang stil hoeft te staan. Voor het leasen van een elektrische auto betaal je bovendien een veel lagere bijtelling dan voor een auto op fossiele brandstof. Je hoeft geen wegenbelasting te betalen en de auto onderdelen slijten vele malen minder omdat er in een elektromotor weinig bewegende delen aanwezig zijn.

De Polestar 2 leasen in Nederland

Het allergrootste voordeel van het leasen van een auto als ondernemer is dat je altijd gebruik kunt maken van betrouwbaar vervoer. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met je auto, dan krijg je direct vervangend vervoer en kun je jouw rit vervolgen. Wil jij ook deze zekerheid en besluit je zakelijk een elektrische auto te gaan leasen? Bekijk dan zeker de mogelijkheden die een Polestar 2 leasen in Nederland je kan bieden. Deze prachtige auto kan aan al je wensen voldoen, ook als je geregeld met aanhanger rijdt.

over de auteur

Laat een antwoord achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *