Onderzoek Maurice de Hond: bent u tevreden over uw accountant

Eind januari start Twinfield in samenwerking met Maurice de Hond ‘De Nationale Boekhoud Enquete’, weet zzp boekhouder. Door middel van deze enquete krijgt Twinfield een indruk van hoe MKB Nederland op dit moment haar boekhouding voert. De mogelijkheden vandaag de dag zijn legio maar worden deze wel optimaal benut? Welke rol speelt de accountant in de boekhouding en bent u wel tevreden over deze dienstverlening?

Twinfield hoopt antwoorden te krijgen op al deze vragen om u vervolgens te kunnen helpen met optimaliseren van uw administratie. De Nationale Boekhoud Enquete laat tevens zien hoe tevreden MKB Nederland is met de dienstverlening van de accountants. Hoe wordt de dienstverlening ervaren en op welke punten is deze te verbeteren? Groeit de accountant mee met de mogelijkheden die internet te bieden heeft en wat merkt de MKB-er daar precies van? Een schat aan informatie die voor zowel Twinfield als de accountants waardevol is. Gedurende de Masterclass serie voor accountants wordt verder stil gestaan bij de resultaten uit de enquete.

Doe mee en maak kans op een MacBook Pro

De Nationale Boekhoud Enquete start op 25 januari a.s. Deelnemers maken kans op een MacBook Pro en kunnen het complete onderzoek inclusief een analyse van Maurice de Hond achteraf downloaden.

over de auteur