Sinterklaas: ZZP-boekhouder verloot 5 boeken Esther Jacobs (‘Wat is jouw droom’)

Sinterklaas: ZZP-boekhouder verloot 5 boeken Esther Jacobs (‘Wat is jouw droom’)

ZZP boekhouder verloot vijf boeken van Esther Jacobs onder zijn Twitter-volgers. Esther Jacobs– oprichtster Coins for Care, Expeditie Robinson, wereldreiziger- stimuleert en motiveert de ZZP’er en MKB’er om zijn droom waar te maken.

In ‘Wat is jouw droom?’ interviewt Jacobs 17 ‘dromenzoekers’ en geeft concrete tips uit eigen ervaring. Het boek is inspirerend en laagdrempelig voor de ZZP’er/MKB’er. Hij krijgt via een stappenplan hulp om zijn dromen waar te maken.,,NIETS IS ONMOGELIJK!” , in de perceptie van Jacobs. ,,Problemen bestaan niet. Uitdagingen wel’. Volgens Jacobs is het leven maakbaar.

,,Mijn passie is om mensen en organisaties te helpen hun grootste uitdagingen in kleine stukjes te hakken, en zo stap voor stap hun dromen te realiseren.’’

,,Door buiten de gebaande paden te gaan en bijvoorbeeld naar de genoemde youtube filmpjes te kijken, krijg je vaak nieuwe inzichten.’’

Soms gebruik ik als voorbeeld Coins for Care: met een goed maar naïef idee en zonder geld, middelen of bekende naam is het me gelukt om miljoenen euro’s aan “waardeloos geld” in te zamelen voor goede doelen rondom de Euro invoering. Grappig genoeg bieden ook mijn ervaringen als deelnemer aan “Expeditie Robinson” inzichten en parallellen met het bedrijfsleven.

Esther Jacobs signeert het boek persoonlijk voor de Twitter-volgers van ZZP-boekhouder. De loting vindt 1 december plaats zodat elke ZZP’er het boek ‘Wat is jouw droom’ voor Sinterklaas in huis heeft.

Bonus: Wie een foto van zichzelf met het boek mailt naar droompakket@estherjacobs.info krijgt een enorm pakket met meer dan 10.000 euro aan gratis boeken, workshops en persoonlijke begeleiding om hen te stimuleren ook écht actie te ondernemen.

ZZP boekhouder wenst alle Twitter-volgers een fijne Sinterklaas en de winnaars veel inspiratie en succes met het boek ‘Wat is jouw droom’ van Esther Jacobs.

Zie ook www.watisjouwdroom.info

Posted in zzp’er

over de auteur

Gerelateerde Artikelen