Start je als ondernemer en wil je succes? Volg workshop OndernemersSpringplank

Je denkt over het starten van een bedrijf, je bent aan het starten of je onderneming bestaat al even? Van harte gefeliciteerd daarmee! Ondernemers zijn de motor van onze economie en dat is iets om trots op te zijn.

Door de grote veranderingen in onze economie en maatschappij kiezen steeds meer mensen ervoor om te ondernemen. Door nieuwe technologie lijkt ondernemen steeds makkelijker te worden, maar is dat wel zo? De praktijk is namelijk nog steeds dat in vrijwel alle branches meer dan de helft van de gestarte bedrijven zijn vijfde verjaardag niet haalt! Ondernemen is geweldig, maar als het niet goed gaat kan het ook zwaar worden.

Wat heb je nodig om wèl met je bedrijf te slagen? Dat zijn: de juiste ondernemersvaardigheden, tools en weten wat er voor nodig is. En ook hoe je kunt omgaan met de valkuilen en uitdagingen waar je als ondernemer niet om heen kunt: in de economie, in je bedrijf en in jouzelf. Juist daarom is OndernemersSpringplank opgericht. Want wij gunnen jou een eigen bedrijf dat slaagt en jou veel plezier, inkomen en voldoening oplevert. OndernemersSpringplank bestaat uit een team van ondernemers dat daar samen met jou aan werkt.

Wil je ons ontmoeten en er achter komen hoe we dat ook samen met jou kunnen doen? Meld je dan hier aan voor de workshop op 10 april. Wij zien er naar uit om je daar te ontmoeten.

over de auteur

Gerelateerde Artikelen

Laat een antwoord achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *