Tip: Haal meer omzet uit uw website

U wilt meer uit uw website halen. Maar hoe pakt u dat aan, vraagt ZZP boekhouder zich af.

Uw bedrijf beschikt al enige tijd over een website. Het bezoek en het gebruik van die site vallen echter tegen. U wilt er meer rendement uit halen. Maar hoe pakt u dat aan? Waar moet u op letten? Moet u de hele site vervangen of kunt u volstaan met aanpassingen omdat de basis goed is? Tijdens het seminar ‘Ik heb een website! Hoe nu verder?’ maakt u kennis met de mogelijkheden van het internet, toegepast op de mogelijkheden voor uw bedrijf en uw website. Internet is belangrijk voor bedrijven en ondernemers. 97% van de Nederlanders gelooft in het internet! In dit seminar leert u hoe uw site beter vindbaar is voor zoekmachines, zoals die van Google. Verder maakt u kennis met diverse online mogelijkheden om meer uit het internet te halen.
In dit seminar komen naast vindbaarheid ook de mogelijkheden van social media (LinkedIn, Twitter, bloggen etc.) aan bod. U leert hoe deze media en uw website elkaar kunnen versterken. Zo kunt u meer rendement uit uw huidige website halen. Hoe meet u de resultaten van uw website? Hoe krijgt u inzicht in wat werkt en wat niet? Via Google Analytics ziet u welke pagina’s aantrekkelijk zijn voor uw bezoekers en welke niet. Op basis van de meetresultaten kunt u uw website verder verbeteren. Met als resultaat: meer online rendement.

Wat leert u in het seminar?
Het seminar geeft u duidelijk inzicht in de online strategie voor uw bedrijf of organisatie. Tevens leert u hoe u beter kunt scoren bij de Google zoekmachine en hoe u meer aanvragen, leads of verkopen kunt realiseren via het internet.
Onderwerpen die aan bod komen:

Uw website hoger in de Google zoekresultaten
Gegarandeerd bezoek via Adwords
Meetbaarheid via Google Analytics
Verdienmodellen op internet
Vergroten van aantal leads en aanvragen
Daadwerkelijk succes met uw site!

Inleider
Het seminar wordt georganiseerd door de Kamer van Koophandel Noord-Nederland in samenwerking met BekenT. Uw spreker is ondernemer en online marketeer Schelte Meinsma
Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met het Team Evenementen & Seminars van de Kamer van Koophandel Noord-Nederland, T 088 – 585 1150 begin_of_the_skype_highlighting   088 – 585 1150 end_of_the_skype_highlighting, E seminars-noord@kvk.nl.
Duur: één middag

Kosten: €100,00

Bijeenkomsten

over de auteur

Gerelateerde Artikelen