Werk je met werkbonnen? Win nu gratis QB-tim extra softwarepakket!

Werk je met werkbonnen? Win nu gratis QB-tim extra softwarepakket!

ZZP boekhouder geeft in samenwerking met majorsoftware VIJF versies van het Qb-Tim extra pakket weg aan zijn Twitter-volger.

Werkbon

Een handige tool voor elke ZZP’er ( de timmerman, stucadoor, elekra-monteur, cv-monteur) die zijn werkzaamheden op basis van een uurtarief verricht. Dan is het verstandig om direct na het afronden van de werkzaamheden een handtekening op een werkbon van uw klant te vragen ter goedkeuring. Dit voorkomt onnodige discussie over de factuur achteraf.

Majorsoftware verstrekt de majorsoftware VIJF versies van het Qb-Tim extra pakket inclusief werkbonnen en facturen modules.ZZPér

Hieronder volgt meer informatie van majorsoftware over Bim:

Wij hebben Bim ontworpen met u als middelpunt. Als zelfstandige bent u beperkt in uw tijd, en daarom is het belangrijk snel en eenvoudig inzicht in uw werkbonnen en facturen te krijgen.

De basis van Bim is de database, waarin u uw klantgegevens in de ruimste zin kunt invoeren. Na deze eenmalige invoer, kunt u met Bim in een paar stappen een professionele werkbon maken.

Aan elke werkbon kunt u een materiaalbon koppelen met hetzelfde nummer om zo ook uw materiaalleveringen in uw administratie te verwerken.

Levert u alleen materiaal? Geen enkel probleem u kunt ook alleen de materiaalbon gebruiken.

Vult u, na afronding van uw werkzaamheden, alle uren en verbruikte materialen in, dan produceert Bim automatisch op eenvoudige wijze uw factuur. Bim nummert uw werkbonnen en facturen automatisch, zodat er nooit meer dubbele of ontbrekende nummers in uw administratie voorkomen.

Eenvoud is ons uitgangspunt! Technische kennis is niet nodig om volledig met Bim te kunnen werken. Het lezen van de handleiding is voldoende om uitermate veel plezier van uw aankoop te hebben.

Elke Twitter-volger van ZZP boekhouder die voor 10 januari een bestelling plaats met vouchercode:

ZZPboekH2011

Ontvangt 10% korting op hun aankoop.

 

Meld je aan via info@zzp-boekhouder.nl

over de auteur