Win twee IT-boeken van Kees Lindhout- Succesvol veranderen, ook met IT’, meld je nu aan en win!

Win twee IT-boeken van Kees Lindhout- Succesvol veranderen, ook met IT’, meld je nu aan en win!

ZZP boekhouder geeft twee boeken van Kees Lindhout (auteur Bee different-‘Succesvol veranderen, ook met IT’) weg aan zijn Twitter-volgers. Elke Twitter-volger die heeft te maken met IT en veranderprocessen op het gebied van leefwijze, strategie, primaire processen en informatievoorziening heeft veel aan het boekwerk van Kees Lindhout (Bee Different).

Meld je aan bij ZZP boekhouder en –als je wint- heb je het boek voor Kerst in huis.

Kees is meer dan 20 jaar werkzaam in de IT, waarvan 15 jaar als manager. Kees heeft ervaring opgedaan als consultant, programma- en lijnmanager. Halverwege 2009 startte Kees IT-directors: een consultancybedrijf gespecialiseerd in succesvol veranderen op het snijvlak tussen business en IT.



Bedrijven moeten zich voortdurend aanpassen op veranderende omstandigheden. Dit geldt voor de gehele bedrijfsvoering: beleid, strategie, processen en organisatie. IT is vaak dusdanig geïntegreerd met de bedrijfsvoering dat ze minstens in hetzelfde tempo mee moet kunnen veranderen. Dit is niet altijd even eenvoudig. Dit terwijl het succes daarvan wel in steeds grotere mate bepalend is voor succes of falen van het bedrijf  als geheel.

Succesvol veranderen is al complex. Succesvol veranderen met een IT component is nog veel complexer. Een dergelijke verandering vraagt een goed ingerichte besturing van IT.

IT-directors is uniek. IT-directors implementeert en is onafhankelijk. Adviseren is vaak nog relatief eenvoudig. Een organisatie werkelijk anders laten werken, dat is het vak van IT-directors.

De organisatie wordt geleid door ervaren business partners, elk verantwoordelijk voor zijn eigen vakgebied. De meeste partners hebben meer dan 20 jaar ervaring en staan aan de top van het betreffende vakgebied.

De partners hebben ervaring met organisaties als ABN AMRO, Fortis, ING, RBS, NS, ProRail, Delta, DHL en aZM. Zij hebben hun ervaring gebundeld om hun klanten een oplossing te bieden op dit altijd zo lastige onderwerp: Succesvol veranderen, ook met IT.

over de auteur