ZZP boekhouder geeft boek ‘Financiën voor zzp’ers weg

Twitter-collega Femke Hogema schreef een handig boek voor de zzp’er, weet zzp boekhouder.

De zzp’er krijgt te maken met de boekhouding, belastingen, exploitatiebegrotingen en andere financiële zaken, die vaak niet zijn expertise zijn. ZZP boekhouder helpt hem daarbij maar vindt dat de zzp’er ook zelf enig inzicht dient te krijgen. Daarom biedt zzp boekhouder de eerste drie nieuwe klanten het boek van Femke Hogema ‘Financiën voor zzp’ers’ gratis aan.

ZZP boekhouder vertelt: ,,Logisch dat veel zzp’ers hun administratie uitbesteden en zich focussen op dat waar ze goed in zijn. Om een gezond bedrijf te runnen hoeft de zzp’er geen financieel expert te zijn. Maar de zzp boekhouder onderschrijft de visie van Femke Hogema: de zzp’er dient wél de grote lijnen snappen.

Zodat hij de juiste vragen weet te stellen, kunt ingrijpen als het mis dreigt te gaan, een volwaardige gesprekspartner van de bank wordt, financiële risico’s kunt inschatten en in belangrijke beslissingen ook het financiële aspect weet mee te nemen.

Het boek ‘Financiën voor zzp’ers’ geeft de zzp’er op een toegankelijke en praktische wijze inzicht in alles wat u als zzp’er moet weten om uw bedrijf financieel gezond te maken én te houden.

Financiën voor zzp’ers’ is

– Bedoeld voor zzp’ers die hun bedrijf financieel gezond willen maken en houden, ook in mindere tijden.

– Zo geschreven dat de zzp’er in twee avonden de basis van financiën begrijpt.

over de auteur