ZZP boekhouder specialist voor de zzp’er

ZZP boekhouder is gespecialiseerd in de administratie van de zzp’er. Wij hebben achttien jaar ervaring op administartiegebied, is accuraat, deskundig, betrouwbaar en goedkoop. Het ZZP basispakket – is er voor 70,- Euro per maand exclusief BTW (840 euro per jaar)*.

Overstap

Wilt u kosten besparen op uw accountant of boekhouder vraag dan eens een vrijblijvend gesprek aan bij zzp boekhouder. Januari is voor de zzp’er het moment om over te stappen naar het administartiekantoor van de zzp boekhouder.

Bij het jaarpakket wordt uw volledige administratie door ons verzorgd. Van het invoeren van inkoopfacturen, het verwerken van mutaties van de bank, giro en kas in een administratiepakket tot en met het verzorgen van het jaarwerk, het opmaken van de jaarrekening en het verzorgen van de aangifte Inkomstenbelasting en/of Vennootschapbelasting.

Periodieke rapportage en opstellen jaarstukken

Het opstellen van de jaarstukken zal op deskundige wijze plaatsvinden. Het is ons vak om er voor te zorgen dat u tijdig over de volledige en juiste gegevens beschikt. De jaarrekeningen zijn modern van opzet en goed leesbaar. Uiteraard wordt het bedrijfsresultaat uitgebreid met u besproken. Een jaarrekening is overigens niet meer verplicht voor de zzp’er

Belastingaangifte

ZZP boekhouder verzorgt graag uw belastingaangiften. Ook het beantwoorden van vragen door de belastingdienst met betrekking tot uw aangifte zit in de vaste jaarprijs. Verder verzorgen wij bezwaarschriften.

 

BTW aangifte

Afhankelijk van de grootte van uw zzp onderneming, per maand, per kwartaal of jaar. Wij berekenen aan de hand van uw omzetcijfers, betaalde voorbelasting en import de af te dragen of te ontvangen omzetbelasting.

Inkomstenbelasting

Uw jaarlijkse aangifte. Waarbij natuurlijk rekening wordt gehouden met de aanwezige belastingaftrekmogelijkheden als zzp’er of freelancer met investeringsaftrek en meewerkaftrek, zelfstandigenaftrek en als particulier met persoonsgebonden aftrek, lijfrente en inkomsten uit eigen woning.

*Vooraf wordt door ons een inschatting gemaakt van de werkzaamheden. Het ZZP basispakket is gebaseerd op één verkoopfactuur per week, een netjes aangeleverde kas- en bank (facturen op volgorde achter de afschriften) en apart aangeleverde nog te betalen facturen (crediteuren).

over de auteur