ZZP-tip: Boek Femke Hogema een aanrader voor ZZP’er

Het boek van Femke ‘Financiën voor ZZP’ers’ is een aanrader voor startende ZZP’er en de ervaren ZZP’er die nog meer inzicht wil krijgen, weet ZZP boekhouder. De eerstvolgende nieuwe cliënt die zich via Twitter aanmeldlt krijgt het boek gratis van ZZP boekhouder.

ZZP’ers en Zelfstandige ondernemers krijgen te maken met de boekhouding, belastingen, verzekeringen, exploitatiebegrotingen en andere financiële zaken. Zaken waar de meeste zzp’ers niet echt warm voor lopen. Ze richten zich liever op hun onderneming en laten de financiën graag over aan hun boekhouder.

Inzicht in financiën
Om een gezond bedrijf te runnen hoef je geen financieel expert te zijn. Maar je moet wel de grote lijnen snappen. Zodat je de juiste vragen weet te stellen, kunt ingrijpen als het mis dreigt te gaan, een volwaardige gesprekspartner van de bank bent, financiële risico’s kunt inschatten en in belangrijke beslissingen ook het financiële aspect weet mee te nemen. Financiën voor zzp’ers geeft op een toegankelijke en praktische wijze inzicht in alles wat je als zzp’er moet weten om je bedrijf financieel gezond te maken én houden.

‘Dit boek is buitengewoon gedreven geschreven. Een must voor elke zelfstandige die zich vrij wil gaan voelen in financiën.’ – Ivo Valkenburg, auteur van Spirit in Finance.

‘Femke schrijft zoals ze presenteert. Enthousiast, gedreven, laagdrempelig en praktijkgericht. Haar vak is haar passie. Financiën voor zzp’ers is het ‘Handboek Soldaat’ voor de zelfstandige ondernemer.’- Koen Grauwelman, Kamer van Koophandel.

over de auteur