ZZP-tip: Kom netwerken op de ondernemersbeurs

Op dinsdag 30 en woensdag 31 maart vindt in de Grolsch Veste te Enschede de netwerkbeurs voor ondernemers, genaamd ZONE 2010, plaats, weet ZZP boekhouder

Gastspreker
Op dinsdag 30 maart zal Ewald Theunisse om 20.00 uur een lezing geven getiteld ´Eenpersoonsmerk Worden ´. Hij zal de ZZP’ er wijzen op datgene wat hem tot het verschil maakt en leert hem om dit zelf te ontdekken.


Google optimalisatie

Op woensdag 31 maart zal namens ZZP Nederland Carl Weenink een lezing geven. Deze workshop heet ´Google optimalisatie´ en start om 13.00. Tijdens deze workshop legt hij uit wat er voor nodig is en vooral, wat je moet doen om hoger in de Google-ranking te komen. Want voor veel ZZP’ers is hoger in Google vaak eenvoudiger dan je denkt. Zijn training Hoger Ranken is afgestemd op ZZP’ers en MKB’ers en kenmerkt zich door een praktische, resultaatgerichte no-nonsense aanpak. Met een korte presentatie over het nut van zoekmachine marketing maar met vooral praktische tips kunt u direct al de eerste stappen omhoog zetten.

Meer informatie
De beurs is op dinsdag 30 maart geopend van 14.00 tot 22.00 uur. Op woensdag 31 maart is de beurs geopend van 12.00 tot 18.00 uur.

over de auteur