ZZP-tip: netwerken bij Ga Eens Vreemd Haarlem

ZZP-tip: netwerken bij Ga Eens Vreemd Haarlem

De zzp’er en mkb ‘er kan 10 juni weer gratis netwerken in Haarlem bij ‘Ga Eens Vreemd’een event dat wordt gehouden in de Philharmonie Haarlem, weet administratiekantoor Haarlem.

“Ga Eens Vreemd” is een continu aanwezig platform, dat Haarlemse (e.o.) ondernemers de mogelijkheid biedt, om eens buiten hun eigen bekende kring te netwerken.

Het programma

17.00

Dit is de  aanvangstijd. De bezoekersbadges liggen klaar. Bezoek de gezellige Businessbar, Ga Vreemd op de Businesbeurs of win met de Businessquest. Bemachtig een gesigneerd exemplaar van Frank Krake’s boek.

19.00

Begin inspiratie sessie door “de rampondernemer”: Frank Krake

20.00

De prijsuitreiking voor de winnaar van de beursquest.

20.15

Einde officiële gedeelte, gezellige naborrel in de blauwe zaal

Er zijn diverse mogelijkheden om te netwerken:

Voor de zzp’er die het rustig aan doet: Het 023 Businesscafé
Het businesscafé is laagdrempelig, ongedwongen netwerken met een lekker drankje in de hand! Haarlem105 maakt de sfeer compleet met lekkere achtergrondmuziek en zendt tevens live uit.

Voor de zzp’er die van actie houdt: De 023 Businessbeurs
Flirt eens met een ander netwerk en ontmoet de ambassadeurs. Welke toegevoegde waarde hebben de verschillende netwerken. Misschien hebben ze wel de kennis of contacten in huis die je nodig hebt!

Voor de ambitieuze ondernemer: De 023 netwerkquest
Ben jij de expert in zakelijk vreemd gaan? Bezoek jij de meeste netwerken en spreek je veel ondernemers? Dan maakt je kans op de titel Vreemdganger van 2014! Middels een badge met een unieke barcode worden al je moves geregistreerd. Ben jij de vreemdganger met de meeste moves? Dan win jij dé Ga eens Vreemd prijs 2014: de 023 netwerkquest!

De partners van “Ga Eens Vreemd” bieden zakelijke diensten aan om jou als ondernemer te ondersteunen in je ondernemerschap. Ontmoet ze op de beursvloer 10 juni in de Philharmonie. Hierbij alvast een voorproefje;

 

Vreemdgaan gaat slecht op een lege maag. Vanaf 17.00 uur kan er goed gegeten worden, dit wordt verzorgd door de Haarlemse cateraar: De Kookrebellen.

Ambassadeurs van elk netwerk geven persoonlijk informatie over hun USP’s en geven je de unieke mogelijkheid om de Haarlemse netwerken met elkaar te vergelijken.
De partners van “Ga Eens Vreemd” bieden zakelijke diensten aan om zzp’ers en mkb’ers te ondersteunen in het ondernemerschap.

over de auteur

Gerelateerde Artikelen

Laat een antwoord achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *