ZZP-tip: voorkom bijtelling: Ga naar Nulbijtelling.nl

In het plan van nulbijtelling.nl betaalt het bedrijf haar kilometers aan de leasemaatschappij en betaalt de ondernemer zijn werkelijke kilometers op basis van de werkelijke kosten aan de leasemaatschappij, weet zzp boekhouder Dat wordt d.m.v. een kilometeradministratie en toegangscontrole vastgelegd op een bedrijfssleutel en een privé sleutel.

Privé gebruik

In het rekenmodel wordt dat de eigen bijdrage privé gebruik genoemd. Het gevolg is dat er meer winst komt ten opzichte van de oude situatie. Die winst kan de ondernemer dan aan zichzelf uitkeren. Onder aftrek van belastingen levert dat bij elkaar een voordeel op. Bij veel privé gebruik is het voordeel wat minder dan bij beperkt privé gebruik.

De fiscaal goedgekeurde regeling stellen wij alleen beschikbaar voor leden van de club nulbijtelling.nl. Toegang tot de regeling is strikt persoonlijk, ieder lid krijgt een uniek lidmaatschapsnummer. Met deze code hebt u toegang tot onze partners; zij verschaffen u de voorwaarden die nodig zijn om de regeling toepasbaar te maken. De regeling is niet in algemene zin toe te passen op meerdere personen

over de auteur