ZZP-tip: word succesvol met Linkedin

Het belangrijkste doel van LinkedIn is gebruikers te laten profiteren van elkaars zakelijk netwerk, weet ZZP boekhouder

. Toch maakt naar schatting ruim 80% onvoldoende gebruik van de mogelijkheden die dit krachtige medium te bieden heeft. Deze workshop is bedoeld voor (startende) ondernemers, die LinkedIn beter willen leren kennen en er meer gebruik van willen maken om hun kansen op succes te vergroten.Onderwerpen

Waarom een LinkedIn profiel en hoe stel ik een profiel op?

Met wie zal ik connecten?

Hoe verhoog ik mijn zichtbaarheid?

Hoe gebruik ik LinkedIn als acquisitietool?

Naast alle tips, inzichten en methoden ontvangt u een stappenplan om direct mee aan de slag te gaan.

Duur: een dagdeel

Kosten: Gratis

Bijeenkomsten

woensdag 27 oktober 2010 van 13:30- 18:00
Deze bijeenkomst is alleen bedoeld voor leden of partners van de StartersPas Kenniskring

KvK Hilversum,

Marathon 11

, 1213PG Hilversum

over de auteur