ZZP-tip: workshop social media

Het gebruik van Sociale Media groeit explosief; 68% van de Nederlandse internetters leest weblogs; 62% is lid van een sociaal netwerk, 46% deelt foto’s online, weet ZZP boekhouder

.
In deze workshop leer je aan de hand van aansprekende praktijkvoorbeelden wat Sociale Media nu eigenlijk zijn, hoe zij worden gebruikt, wat de does and ‘don’ts zijn en hoe je zelf actief Sociale Media als communicatiekanaal kunt inzetten voor je bedrijf of klant.

De workshop wordt gegeven door Martine van Duyn. Zij is al 10 jaar werkzaam in online media en kent het wereldwijde web van binnenuit. In 2000 was ze betrokken bij de start van VrouwOnline, Nederland’s eerste internetportal voor vrouwen. Hier heeft ze een aantal themachannels opgezet en commerciële partnerships uitgewerkt voor o.a. Nivea en L‘Oreal.

Vanuit idealisme heeft Van Duyn de overstap gemaakt naar Artsen zonder Grenzen, waar ze het webbeleid heeft vormgegeven met een nieuwe corporate site en een aantal actie- en campagnesites. De afgelopen jaren heeft ze zich meer in de breedte ontwikkeld bij War Child. Om het hippe en onderscheidende imago van de organisatie te versterken, heeft ze de rol van online media een nieuwe impuls gegeven met de lancering van een nieuwe corporate site. De veelal jonge doelgroep wist ze te bereiken via een aantal gespecialiseerde actiesites, online campagnes, blogs en social communities. Met veel kennis, ervaring en een groot netwerk, werkt ze nu als freelance online media professional voor een breed scala aan opdrachtgevers.

Duur: 1 avond

Kosten: €55,00

Bijeenkomsten

Meer informatie maandag 21 juni 2010 van 19:00- 22:00

Pakhuis de Zwijger,

Piet Heijnkade 179

, 1019hc Amsterdam

over de auteur