ZZP-workshop: website in een middag

Een goede website is voor kleine zelfstandigen een uitermate goed middel om nieuwe klanten te verwerven, weet ZZP boekhouder

. Echter in de praktijk zijn veel websites ondermaats en niet voldoende informatief. Een goede website is actueel, ziet er verzorgd uit, geeft voldoende informatie en zet aan tot het opnemen van contact. Bovendien moet een website goed vindbaar zijn, want een perfecte website die door niemand gevonden wordt is nutteloos.
Voor veel kleine zelfstandigen is het bouwen en onderhouden van een website kostbaar en tijdrovend. Door professionals gebouwde website kosten al snel enkele duizenden Euro’s, terwijl een goedkope website gebouwd door een neefje veelal belabberd werkt.

Website in een middag bouwen in samenwerking met ZZP Nederland
Carl Weenink, specialist op het gebied van websites en zoekmachinemarketing lanceert in samenwerking met ZZP Nederland een uniek concept: Website in een middag. ZZP’ers bouwen onder leiding van experts in één middag een eigen website die geheel voldoet aan de huidige eisen en ook nog eens zeer betaalbaar is.
Volgens Weenink kan iedereen via “Website in een middag” een eigen website bouwen. Weenink: Zonder kennis van internettechnieken stellen wij mensen in staat om een eigen website te bouwen middels onze software. Men komt om 11.30 uur in de zaal en als mensen vertrekken om 17.00 uur heeft men een compleet werkende website die vanaf dat moment online is”.
Meer info

over de auteur