Commercie

Krijg met een incassobureau snel en effectief het geld waar u recht op heeft. Altijd met respect voor de klant.
Posted: August 3, 2020, 2:25 pm
Werknemers hebben in een aantal gevallen recht op betaald verlof, zonder daarvoor vakantiedagen op te moeten nemen. Bijvoorbeeld voor een trouwerij in de familie of een begrafenis. Dit zijn de regels voor buitengewoon verlof.
Posted: August 3, 2020, 9:36 am
Iedereen kent de term: bijtelling. Het is goed je even te verdiepen in de regelgeving, dan weet je waar je aan toe bent. Wat tel je eigenlijk waarbij? Hoeveel moet je bijtellen, bijvoorbeeld als je een voertuig uitsluitend zakelijk gebruikt, en wat betekent dat voor je portemonnee?
Posted: August 3, 2020, 9:34 am
In Nederland is de creditcard lang niet zo populair als in in Verenigde Staten maar de kaart wint langzamerhand aan populariteit. Een creditcard is bijna onmisbaar voor mensen die weleens naar het buitenland reizen of online aankopen doen.
Posted: July 30, 2020, 5:04 pm
De manier waarop we ons leven inrichten, verandert steeds meer. De mogelijkheden daartoe hebben we zelf gecreëerd, de noodzaak ertoe wordt door de omstandigheden afgedwongen. Als het jaar 2020 ons iets heeft geleerd, dan is het wel dat online werken een oplossing biedt voor veel problemen. Eigenlijk wisten we dat al veel langer, maar we sloten onze ogen er nog te vaak voor. Hoe ver bent u als ondernemer in het realiseren van de ideale werkplek voor de toekomst?
Posted: July 30, 2020, 4:56 pm
Student en ondernemer Breel Beusenberg uit Zeeland wil het plastic afvalprobleem oplossen. Met zijn bedrijf Rietjes Nederland verandert hij rietjes van wegwerpproducten in een luxe bewaarartikelen.
Posted: July 30, 2020, 4:46 pm
Ondernemen is een beetje geluk hebben en vooral veel vooruitkijken. Online etikettendrukker Zolemba anticipeerde ruim op tijd op de coronacrisis en zag haar omzet stijgen in een tijd dat veel ondernemingen het zwaar hebben.
Posted: July 30, 2020, 4:46 pm
Frank Crébas (44) vergaarde een fortuin met de aankoop, het volwassen maken en de verkoop van Marktplaats.nl. Waar zijn vader Bob dankzij zijn idealistische visie wel raad wist met de winst van pakweg 80 miljoen euro, was de weg van pikeur tot multimiljonair voor Frank een niet altijd even makkelijke weg. Tot hij een jaar of drie geleden inzag waar zijn leven écht om draait.
Posted: July 30, 2020, 4:16 pm
Er zijn meerdere beweegredenen waarom het verstandig is om een jurist in te schakelen. Als je rondloopt met een vraag over de wet en/of regelgeving kan een jurist helpen.
Posted: July 30, 2020, 4:16 pm
Verbeter uw online vindbaarheid met behulp van SEO, SEA en linkbuilding.
Posted: July 28, 2020, 5:07 pm
Op 1 januari 2020 is een wet ingegaan die bedrijven verplicht laadpalen voor elektrische auto’s te (laten) plaatsen bij een deel van de parkeerplaatsen. Deze heeft niet direct betrekking op bestaande panden, maar dit gaat wel degelijk het geval zijn. Hoe werkt deze wet en waarom worden laadpalen verplicht?
Posted: July 28, 2020, 3:37 pm
Heeft een tankpas voordelen voor mij als zzp'er? Welke aanbieders zijn er? En welke tips kan ik gebruiken? Dit zijn de voordelen van een tankpas voor zzp'ers.
Posted: July 28, 2020, 12:34 pm
Met het aannemen van nieuw personeel heb je al gelijk te maken met een hele rits aan instanties, administratieve verplichtingen, risico's en kosten. Wil je voornamelijk de lusten en niet de lasten van nieuw personeel? Overweeg eens een aanpak waarbij anderen voor u het "vuile werk" opknappen: payrolling.
Posted: July 28, 2020, 11:02 am
Cloud, wat is het en wat voor voordelen heeft dit voor mijn bedrijf? Werken in de cloud zorgt ervoor dat jij op elk moment vanaf verschillende apparaten bij jouw data. Jij kan via de cloud ervoor zorgen dat jouw data op een centrale plek beschikbaar is voor jou en je medewerkers, zo kan je ervoor zorgen dat er efficiënter wordt gewerkt.
Posted: July 23, 2020, 10:46 am
Een website laten maken. Een website is tegenwoordig onmisbaar. Hét visitekaartje van je bedrijf. Dé manier om gevonden te worden, je nieuwe klanten te ontmoeten en je huidige klanten te behouden. Een website bouwen is veel werk, kost veel tijd en is technisch nog lang niet zo makkelijk. Hoe ga je ervoor zorgen dat potentiële klanten jou vinden? En eenmaal op jouw website dat ze ook nog tot actie overgaan? Een professionele webdesigner kan je hierbij helpen. Professioneel een website laten maken kan jouw lifesaver zijn!
Posted: July 23, 2020, 10:36 am
Het coronavirus heeft de maatschappelijke en zakelijke wereld op zijn kop gezet. Niet alleen omdat veel bedrijven zich genoodzaakt zagen de medewerkers thuis te laten werken. Ook omdat het er wat betreft scholing en cursussen ineens heel anders uitzag.
Posted: July 17, 2020, 1:02 pm
Hoewel er steeds meer voorzieningen geopend worden, blijft een groot deel van de Nederlanders vanuit huis werken in 2020. Daarbij is de verwachting dat thuiswerken ook na de pandemie gebruikelijk blijft. Maar welke invloed heeft het thuiswerken op ons lichaam?
Posted: July 15, 2020, 1:34 pm
Een veilige website is cruciaal! Je wilt voorkomen dat hackers kwetsbaarheden in je website misbruiken om uit naam van jouw onderneming verkeerde boodschappen te verspreiden.
Posted: July 15, 2020, 1:12 pm
Oorspronkelijk zou onze testrijder Rob van Ginneken in maart al met de new Defender over de Land Rover-testtrack in Solihull ploegen en stuiteren. Maar nu dan toch. En het resultaat mag er zijn.
Posted: July 14, 2020, 4:40 pm
Grote kans dat hygiëne extra aandacht krijgt in uw horecazaak. Maar hoe zit het met de vuile vaat dat doorlopend de spoelkeuken in komt?
Posted: July 8, 2020, 4:35 pm
Onderzoek toont aan dat sportende medewerkers doorgaans productiever zijn en daarbij minder vaak ziek thuis komen te zitten. Niet voor niets wordt gesteld dat sporten gezond voor je is!
Posted: July 8, 2020, 4:21 pm
Om voor de hand liggende redenen reist onze testrijder Rob van Ginneken al een paar maanden niét naar het verre buitenland om de nieuwste automodellen aan de tand te voelen. Zodoende voelde de ‘thuiswedstrijd’ met de Porsche Taycan 4S als een soort bevrijding. Op zoek naar lekker stuurweggetjes in eigen land!
Posted: June 23, 2020, 10:40 am
Een architect van bureau FARO deelde via LinkedIn een schetsidee om elkaar coronaveilig te kunnen omhelzen. Stas ophangsystemen reageerde meteen met raad en daad. Door te durven vertrouwen maakten ze samen in korte tijd het knuffelscherm werkelijkheid.
Posted: June 18, 2020, 10:37 am
Met de continue veranderingen binnen het aanbod van zowel webwinkels als fysieke winkels, vinden er ook veranderingen plaats binnen de vraag van werknemers met betrekking tot het kerstpakket. Waar de een waarde hecht aan tradities, geeft de ander zijn of haar voorkeur aan duurzaamheid. Het jaarlijkse kerstpakket, dat doorgaans boordevol lekkernijen en papieren confetti zit, wordt dan ook door de een bemind, maar door de ander veracht. Maar worden medewerkers in 2020 nu wél nog steeds, of nièt langer gelukkig van een kerstpakket?
Posted: June 17, 2020, 12:01 pm
De covid-19 crisis drukt ons met de neus op de feiten. Eens te meer nu duidelijk is dat je als kleine of middelgrote onderneming zeker moet weten waar je (financieel) staat.
Posted: May 28, 2020, 4:02 pm

Laat een antwoord achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *