Zakelijk nieuws

Bill Cosby wordt opnieuw aangeklaagd voor misbruik. De acteur zou in 1972 een serveerster hebben gedrogeerd en verkracht.
Author: onze entertainmentredactie
Posted: October 2, 2023, 7:38 am
Author: onze entertainmentredactie
Posted: October 2, 2023, 7:34 am
Alex Kroes ziet de situatie van Ajax met lede ogen aan. Het voormalig directielid van AZ wil zo snel mogelijk beginnen als nieuwe algemeen directeur van de Amsterdamse club, maar door een concurrentiebeding moet hij wachten tot 15 maart.
Author: onze sportredactie
Posted: October 2, 2023, 7:29 am
Nederlandse vrouwen gingen in de jaren zestig en zeventig massaal aan de sigaret, nu krijgen opvallend veel vrouwen longkanker. Het aantal ziektegevallen binnen die groep is hier groter dan in de meeste andere Europese landen, signaleert het Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL).
Author: onze nieuwsredactie
Posted: October 2, 2023, 7:26 am
Tennissers klagen massaal over de wekelijks wisselende balsoorten op de ATP Tour. Meerdere spelers zeggen dat door de vele wisselingen de kans op blessures toeneemt. Ook Carlos Alcaraz is ontevreden over de huidige gang van zaken.
Author: onze sportredactie
Posted: October 2, 2023, 7:20 am
Puck Pieterse is dolblij met de winst van de wereldbeker in het mountainbiken. De Nederlandse heeft zondag de eindzege veiliggesteld dankzij haar zesde plaats bij de wedstrijd in het Amerikaanse Snowshoe.
Author: onze sportredactie
Posted: October 2, 2023, 7:18 am
Wopke Hoekstra moet zich maandagavond door een drie uur durend verhoor door Europarlementariërs slaan om de nieuwe klimaatman van de Europese Commissie te worden. Hij heeft in Straatsburg nog wel wat twijfels weg te nemen.
Author: onze nieuwsredactie
Posted: October 2, 2023, 7:16 am
Het caravan- en camperbezit onder jongeren is de afgelopen jaren fors gestegen. Tussen 1 januari 2020 en 1 september 2023 steeg het bezit onder Nederlanders tot en met 25 jaar met liefst 53 procent.
Author: onze nieuwsredactie
Posted: October 2, 2023, 7:13 am
Ben je het zat om verstrikt te raken in snoeren tijdens het stofzuigen? Zeg vaarwel tegen beperkingen en hallo tegen vrijheid met onze moderne snoerloze stofzuiger! Ontworpen met geavanceerde technologie en geweldige specificaties, zal deze stofzuiger de manier waarop je jouw huis schoonmaakt positief veranderen.
Author: Nushop
Posted: October 2, 2023, 7:10 am
RKC-doelman Etienne Vaessen heeft het ziekenhuis zondag verlaten, nadat hij een dag eerder in het thuisduel met Ajax bewusteloos was geraakt en zelfs werd gereanimeerd. Dat vertelde ploeggenoot Michiel Kramer zondag in Studio Voetbal.
Author: onze sportredactie
Posted: October 2, 2023, 7:00 am
Bekijk hier de folder van BCC.
Author: BCC
Posted: October 2, 2023, 6:49 am
Bekijk hier de aanbiedingen van Kruidvat.
Author: Reclamefolder.nl
Posted: October 2, 2023, 6:47 am
Steeds meer mensen komen om het leven door een val. In 2022 zijn twee keer zoveel personen door een val overleden als ruim tien jaar geleden.
Author: onze nieuwsredactie
Posted: October 2, 2023, 6:38 am
Vanaf 8 december geldt in Amsterdam een maximumsnelheid van 30 kilometer per uur op bijna alle stadswegen. Vandaag tref je al de eerste nieuwe snelheidsborden in de hoofdstad.
Author: onze nieuwsredactie
Posted: October 2, 2023, 6:28 am
De musical Just For One Day over het iconische Live Aid-concert in 1985 is in productie. De voorstelling gaat volgend jaar in Londen in première, meldt entertainmentwebsite Deadline.
Author: onze entertainmentredactie
Posted: October 2, 2023, 6:16 am
In de Mexicaanse stad Ciudad Madero zijn zondag zeker negen mensen om het leven gekomen toen het dak van een kerk instortte tijdens de mis. Ook raakten volgens de autoriteiten zeker veertig mensen gewond.
Author: onze nieuwsredactie
Posted: October 2, 2023, 6:07 am
In het noordoosten van Mexico is zondag het dak van een kerk ingestort. Daarbij zijn meerdere mensen om het leven gekomen.
Author: onze videoredactie
Posted: October 2, 2023, 6:06 am
Het is maandag 5 jaar geleden dat de journalist Jamal Khashoggi werd vermoord in het Saoedische consulaat in Turkije. Midden-Oostenexpert Erwin van Veen van Instituut Clingendael legt uit hoe het beeld van de Saoedische kroonprins Mohammed Bin Salman van een paria naar een bondgenoot verschoof.
Author: Ludo Van Uden
Posted: October 2, 2023, 6:03 am
Bedrijven die hun producten nog niet helemaal duurzaam verpakken, krijgen vanaf volgend jaar toch korting op de inzameling en recycling van niet volledig duurzaam plastic.
Author: onze economieredactie
Posted: October 2, 2023, 6:00 am
Een verzekering wordt duurder voor automobilisten, vooral voor jongeren tussen de 18 en 24 jaar. Dat komt omdat de kosten voor reparaties stijgen. Heb jij weleens schade gereden? Hoe is dat gebeurd en hoeveel kostte het jou? Deel je ervaringen in de reacties.
Author: onze interactieredactie
Posted: October 2, 2023, 5:34 am
De premie voor de autoverzekering is de afgelopen twee jaar veel harder gestegen bij jongeren tussen 18 en 24 jaar dan bij andere automobilisten. Jongeren waren al duurder uit, maar het prijsverschil tussen hen en 25-plussers loopt verder op.
Author: Thijs Rösken
Posted: October 2, 2023, 5:21 am
Achmed Akkabi is voor de eerste keer vader geworden. De 39-jarige producent en acteur verwelkomende vrijdag een dochter, genaamd Aïcha.
Author: onze entertainmentredactie
Posted: October 2, 2023, 5:19 am
De nieuwe week begint met uitzonderlijk hoge temperaturen. Lokaal kan het kwik oplopen tot 26 graden. Wie van warm weer houdt, kan er beter nog maar even van genieten, want dinsdag zakt de temperatuur.
Author: onze nieuwsredactie
Posted: October 2, 2023, 5:06 am
Op NU.nl vind je elke dag Het Woord. In dit woordspel krijg je zes pogingen om het woord van de dag te raden. Log in en doe elke dag mee.
Author: NU.nl
Posted: October 2, 2023, 4:35 am
Liverpool heeft gereageerd op de zaterdag door videoscheidsrechters Darren England en Dan Cook onterecht afgekeurde treffer tegen Tottenham Hotspur (2-1-verlies). De Engelse topclub vindt dat de "sportieve integriteit" door de fout is ondermijnd.
Author: onze sportredactie
Posted: October 1, 2023, 9:43 pm
De Irakese bruid en bruidegom bij wie afgelopen week op de bruiloft een grote brand was uitgebroken, blikken terug op het drama. De brand heeft aan zo'n 100 bruiloftsgasten het leven gekost.
Author: onze videoredactie
Posted: October 1, 2023, 9:26 pm
Deze aanbiedingen zijn geldig t/m zondag.
Author: Albert Heijn
Posted: October 1, 2023, 9:14 pm
Turkije heeft tientallen luchtaanvallen uitgevoerd in Noord-Irak. Daarbij zouden twintig doelen van de Koerdische Arbeiderspartij PKK zijn vernietigd, waaronder bunkers en opslagplaatsen.
Author: onze nieuwsredactie
Posted: October 1, 2023, 9:01 pm
Ousmane Dembélé, Randal Kolo Muani, Layvin Kurzawa en Achraf Hakimi van Paris Saint-Germain hebben zondag hun excuses aangeboden voor het zingen van kwetsende liederen over Olympique Marseille. Dat gebeurde een week geleden na de gewonnen topper.
Author: onze sportredactie
Posted: October 1, 2023, 8:47 pm
Volgens Oekraïne vinden gesprekken met de Amerikaanse regering plaats om hulp in oorlogstijd veilig te stellen. Het Huis van Afgevaardigden stemde zaterdag in met noodfinanciering om een overheidssluiting te voorkomen.
Author: onze nieuwsredactie
Posted: October 1, 2023, 7:48 pm


Laat een antwoord achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *