Zakelijk nieuws

De gemiddelde radioluisteraar besteedde in 2020 meer tijd met radiozenders dan het jaar ervoor het geval was. Uit onderzoek van ANP in samenwerking met het Radio Advies Bureau (RAB) en Nederlands Luister Onderzoek/GFK blijkt dat er gemiddeld dertien minuten per dag meer werd geluisterd.
Author: ANP
Posted: February 27, 2021, 10:05 am
Voorzitter Seiko Hashimoto van het organisatiecomité van de Olympische Spelen vindt dat er komende zomer in Tokio toeschouwers welkom moeten zijn. De 56-jarige Japanse ziet andere sportevenementen met publiek als voorbeeld.
Author: ANP/NU.nl
Posted: February 27, 2021, 9:59 am
De Belastingdienst betaalt al jaren te veel geld uit aan een klein aantal arbeidsmigranten. Dat blijkt zaterdag uit onderzoek van RTL Nieuws. De fouten zijn ontstaan door het gebruik van foutieve informatie in het eigen systeem. De fiscus zegt tegen NU.nl bekend te zijn met het probleem en dat het jaarlijks maar om een klein aantal mensen gaat.
Author: NU.nl
Posted: February 27, 2021, 9:57 am
Bij het conflict in de Ethiopische regio Tigray vinden etnische zuiveringen plaats, staat in een intern Amerikaans overheidsrapport dat is ingezien door de krant The New York Times. De Ethiopische autoriteiten en hun bondgenoten zouden de strijd in het gebied aangrijpen om het Tigray-volk te verjagen.
Author: ANP
Posted: February 27, 2021, 9:53 am
Zaterdag precies een jaar geleden maakte toenmalig zorgminister Bruno Bruins live op tv bekend dat het coronavirus ook in Nederland was vastgesteld. Een zwaar jaar volgde, waarin veel mensen werden geraakt door het virus, bijvoorbeeld doordat ze ernstig ziek werden of overleden. Hieronder de belangrijkste besmettings-, ziekte- en sterftecijfers op een rij.
Author: ANP/NU.nl
Posted: February 27, 2021, 9:48 am
Israel Start-Up Nation mist zaterdag twee renners in de Omloop Het Nieuwsblad wegens corona binnen de ploeg. Dat houdt in dat de Belgische kopman Sep Vanmarcke slechts vier helpers heeft in de openingskoers van het Belgische wielerseizoen.
Author: ANP/NU.nl
Posted: February 27, 2021, 9:33 am
De premier van Nieuw-Zeeland, Jacinda Ardern, heeft zaterdag bekendgemaakt dat Auckland vanaf zondag in een lockdown van zeven dagen zal gaan, nadat een besmetting van onbekende oorsprong werd geregistreerd in de gemeenschap.
Author: NU.nl
Posted: February 27, 2021, 9:31 am
In Duitsland zijn er in de afgelopen 24 uur 9.762 nieuwe coronabesmettingen vastgesteld, meldt het Robert Koch-Insti­tut (RKI), de Duitse evenknie van het RIVM.
Author: NU.nl
Posted: February 27, 2021, 9:04 am
In Tsjechië, dat in verhouding zeer zwaar te lijden heeft van de coronacrisis, is het officiële dodental vrijdag met 84 opgelopen tot 19.999.
Author: NU.nl
Posted: February 27, 2021, 9:04 am
Als horecazaken dit weekend illegaal hun terrassen openen voor het publiek, dan zal er handhavend worden opgetreden. Dat zegt voorzitter Hubert Bruls van het Veiligheidsberaad van 25 burgemeesters vrijdagavond in Nieuwsuur.
Author: NU.nl
Posted: February 27, 2021, 9:04 am


Laat een antwoord achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *