Zakelijk nieuws

Russell Westbrook heeft in de nacht van zaterdag op zondag (Nederlandse tijd) zijn 181e triple-double in de NBA gemaakt. De sterspeler van Washington Wizards heeft er nog één nodig om het record alleen in handen te krijgen.
Author: ANP/NU.nl
Posted: May 9, 2021, 8:08 am
Een deel van de ongeveer vijfhonderd inwoners van de wijk Punter in Lelystad, die zaterdag werd ontruimd vanwege een benzineachtige stof in het riool, mag terugkeren naar huis. De gemeente kan nog niet zeggen om hoeveel mensen het precies gaat.
Author: ANP
Posted: May 9, 2021, 8:08 am
Nog slechts een weekje en het Eurovisie Songfestival gaat voor iedereen van start. De meeste landen zijn dit weekend al begonnen met hun eerste repetities en ook de presentatoren zijn al druk aan het oefenen. Mijn naam is Lara Zevenberg en ik praat je wekelijks bij in deze update, met deze keer: Jeangu Macrooy gaat in quarantaine.
Author: Lara Zevenberg
Posted: May 9, 2021, 8:00 am
Een automobilist is gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval in Sluis. De bestuurder raakte de controle over het voertuig kwijt na een botsing tegen een paaltje.
Author: PZC
Posted: May 9, 2021, 7:59 am
De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een lachgaskoerier aangehouden bij een afrit van de A58 tussen Breda en Tilburg. De bestuurder bleek onder invloed van drugs te zijn.
Author: BN DeStem
Posted: May 9, 2021, 7:46 am
De finale van LEGO Masters heeft zaterdagavond bijna 1,5 miljoen kijkers getrokken. Daarmee was het spelprogramma op RTL 4 het op een na best bekeken programma van de avond.
Author: ANP
Posted: May 9, 2021, 7:43 am
De verslagenheid is groot bij VVV-Venlo, dat zaterdag in de slotfase een overwinning uit handen gaf tegen RKC Waalwijk en weinig opschoot met het behaalde punt (3-3). Toch houden de Limburgers goede hoop dat ze in de laatste twee speelrondes in ieder geval aan directe degradatie kunnen ontkomen.
Author: NU.nl
Posted: May 9, 2021, 7:37 am
Een man is in de nacht van zaterdag op zondag met zijn auto tegen een boom gebotst op de Meerenakkerweg in Eindhoven na een achtervolging met de politie. Hij raakte zwaargewond bij de botsing.
Author: Eindhovens Dagblad
Posted: May 9, 2021, 7:31 am
Een automobilist is zaterdagavond in botsing gekomen met een politieauto op de Stadhouderskade in het Amsterdamse stadsdeel Zuid. De drie inzittenden van de betrokken auto zijn aangehouden. De politie houdt er rekening mee dat de auto mogelijk opzettelijk op de politieauto is ingereden.
Author: AT5
Posted: May 9, 2021, 7:21 am
Christian Horner is zeer te spreken over het resultaat van Max Verstappen in de kwalificatie voor de Grand Prix van Spanje. Volgens de teambaas van Red Bull Racing laat de tweede startplek zien dat zijn renstal op de goede weg is.
Author: NU.nl
Posted: May 9, 2021, 7:02 am


Laat een antwoord achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *