Financiën

Een goede reclametekst schrijven is een vak apart. Toch hoef je niet voor elke tekst een copywriter in te schakelen. Met deze tips schrijf je zelf een boodschap die aankomt.
Posted: June 4, 2020, 4:30 pm
Om voor de hand liggende redenen reist onze testrijder Rob van Ginneken al een paar maanden niét naar het verre buitenland om de nieuwste automodellen aan de tand te voelen. Zodoende voelde de ‘thuiswedstrijd’ met de Porsche Taycan 4S als een soort bevrijding. Op zoek naar lekker stuurweggetjes in eigen land!
Posted: June 4, 2020, 1:43 pm
Factoring is een financieringsvorm én een service. Een factormaatschappij kan jou een krediet geven of je facturen voorfinancieren. Daarnaast kan een factormaatschappij je debiteurenbeheer uit handen nemen.
Posted: June 2, 2020, 5:28 pm
Als je op een website terecht komt, verwacht je natuurlijk dat deze veilig is. Of je nu op zoek bent naar een bedrijf of een recept voor het gerecht van vanavond, degene die de website beheert, is verantwoordelijk voor de veiligheid. Als je zelf een website hebt, moet jij er dus ook voor zorgen dat de bezoekers veilig zijn. Bij het opzetten van een nieuwe website kun je dus eerst de domeinnaam controleren en een webhosting pakket komen. Vervolgens moet je ook denken aan de veiligheid van de website. Daarom hebben we voor je op een rijtje gezet waar je naar moet kijken.
Posted: June 2, 2020, 4:20 pm
Je hebt rondgekeken op het wereldwijde web en een aardig idee gekregen van hoe jouw eigen website eruit zou moeten zien. Nu komt de volgende vraag: ga jij die website zelf bouwen of laat je hem door een professionele ontwerper maken?
Posted: June 2, 2020, 4:17 pm
Een boekhouder inschakelen is voor de meeste ondernemers een belangrijke stap. Je financiële administratie op orde hebben is van groot belang. Maar hoe vind je een goede boekhouder? Waar moet je op letten? De belangrijkste aandachtspunten op een rij.
Posted: May 28, 2020, 4:47 pm
Ziek worden of een ongeluk krijgen: je moet er niet aan denken. Wanneer jij als ondernemer door onverwachte omstandigheden je werk niet meer kan uitvoeren, dan kan dit uiteraard grote financiële gevolgen hebben. Wat betekent dit voor jou, jouw gezin en je inkomen? Jij bent namelijk als ondernemer als het ware je gehele onderneming in één. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering sluit je af om ervoor te zorgen dat je toch maandelijkse inkomsten ontvangt tijdens ziekte, na een ongeval of als je invalide wordt. Zo wordt zo'n vervelende situatie toch iets minder stressvol.
Posted: May 28, 2020, 4:41 pm
De boekhouding. Voor veel ondernemers is dit het minst favoriete deel van het hebben van een eigen bedrijf. Want er komt nogal wat bij kijken. Geen wonder dat veel ondernemers kiezen voor een boekhouder. Maar hoe kan een boekhouder jou helpen? Wat zijn jouw voordelen?
Posted: May 28, 2020, 4:39 pm
Er zijn meerdere beweegredenen waarom het verstandig is om een jurist in te schakelen. Als je rondloopt met een vraag over de wet en/of regelgeving kan een jurist helpen.
Posted: May 28, 2020, 4:39 pm
Geen zin om zelf schoon te maken? Maar wel graag elke dag naar een schoon, fris en professioneel ogend kantoor? Er zijn een heleboel voordelen aan het inhuren van een schoonmaakbedrijf. Zo bepaal je zelf hoe vaak het schoonmaakbedrijf langs komt en wat er wordt schoongemaakt. Een aantal voordelen op een rij.
Posted: May 28, 2020, 4:33 pm
De covid-19 crisis drukt ons met de neus op de feiten. Eens te meer nu duidelijk is dat je als kleine of middelgrote onderneming zeker moet weten waar je (financieel) staat.
Posted: May 28, 2020, 4:02 pm
Ben jij online nog niet goed zichtbaar of zelfs onvindbaar? Dan is het tijd om met marketing aan de slag te gaan! We leven tegenwoordig in een digitale wereld waar online marketing onmisbaar is geworden. Zowel de verkoop van producten als aanvragen verlopen namelijk steeds vaker via het internet.
Posted: May 28, 2020, 3:55 pm
Ben jij op zoek naar een tankpas? Alleen bij ons probeer je de MoveMove-pas de eerste 3 maanden gratis. Al jouw reiskosten worden voorgeschoten en jij ontvangt achteraf 1 factuur. Handig toch?
Posted: May 28, 2020, 3:55 pm
Als je een website wilt laten maken, zijn er veel keuzemogelijkheden. Maar met welke kosten moet je rekening houden? En waar moet je op letten?
Posted: May 28, 2020, 11:53 am
Tussen alle sportwagen- en EV-autonieuws door zou je bijna vergeten dat SUV’s nog altijd met stip staan genoteerd bij de zakelijke rijder. Daar komen er steeds meer van, maar - het is zoals het is - zeker in de populaire klasse zijn ze niet allemáál even sprankelend.
Posted: May 26, 2020, 12:13 pm
Als beroepswielrenner maakte hij later in zijn carrière ‘de jonkies’ in de ploeg graag wegwijs. Kennis delen en coachen is inmiddels de kern van de zaak van Aart Vierhouten als zelfstandig ondernemer. "Met de juiste begeleiding kun je grote stappen zetten."
Posted: May 25, 2020, 11:37 am
De ideale fiets samenstellen, dat is nogal een klus. Een fiets bestaat uit oneindig veel onderdelen, en biedt dus ook oneindig veel mogelijkheden. Is het verstandig om dat helemaal vanaf de basis te willen configureren?
Posted: May 25, 2020, 10:21 am
De actuele gezondheidsproblematiek vraagt het nodige aanpassingsvermogen van iedere Nederlander. Voortdurend handen wassen, social distance en zoveel mogelijk thuis blijven en werken. Thuiswerken is een trend die al jaren opkomt en naar verwachting blijft stijgen. Hoe je productief thuiswerkt, lees je in de 6 tips van dit artikel!
Posted: May 4, 2020, 12:07 pm
De afsluiting van stadscentra komt straks weer op de agenda. Of je nu service verleent, winkels bevoorraadt of pakketten bezorgt... je krijgt ermee te maken. Autojournalist Rob van Ginneken zet drie varianten van elektrische stadsbestellers op een rij. Inclusief een nieuwe ontwikkeling van een Brits-Chinese fabrikant.
Posted: April 21, 2020, 10:47 am
De dancescene, feesten en festivals vormden het decor van hun zakelijke relatie als klant-leverancier in merchandise. Vervolgens zagen de Belgische Steven en Niels kansen om samen met de Nederlandse Niels hard en internationaal te gaan.
Posted: April 16, 2020, 3:16 pm
Streef als organisatie naar een duurzame manier van werken, een maatschappelijk verantwoorde manier van ondernemen. Er zijn verschillende manieren om je onderneming te verduurzamen.
Posted: April 15, 2020, 2:11 pm
Als ondernemer kom je bij de aanschaf van een bedrijfsauto voor een keuze te staan. Er is namelijk de mogelijkheid om de bedrijfswagen te kopen of te leasen. Beide opties bieden voordelen en de keuze is onder meer te maken aan de hand van het beschikbare budget. Een bedrijf dat voldoende vermogen op de bank heeft, maakt gemakkelijker de keuze om een bedrijfsauto te kopen. Er is dan wel sprake van een eenmalige investering, maar er zijn ook fiscale voordelen aan verbonden. Die zijn er ook bij financial lease, waarbij de ondernemer niet in één keer een grote investering hoeft te doen.
Posted: April 7, 2020, 2:23 pm
Sandor Scheeres (43) woont en werkt sinds een paar jaar in het Oosterse Laos. Jaren eerder ontdekt hij hier de barre omstandigheden in de landbouw en komt hij in contact met Forest Retreat, een organisatie gespecialiseerd in ecotoerisme rondom The National Protected Area.
Posted: April 7, 2020, 10:52 am
Als je als werknemer de keuze krijgt tussen een auto van de zaak of een fiets van de zaak, welke kies je dan?
Posted: March 27, 2020, 11:49 am
Is jouw bedrijf ook geraakt door de gevolgen van het coronavirus? Slager Paul van der Holst zag zijn inkomsten uit de horeca kelderen, maar kon onverwachts bouwen op zijn webshop. De uitbraak van corona vergt veel aanpassingsvermogen van bedrijven, maar heeft ook positieve effecten. Als ondernemer word je namelijk gedwongen om creatief om te gaan met de belemmeringen als ‘social distancing’. Velen kiezen er bijvoorbeeld voor om hun zaak online voort te zetten.
Posted: March 25, 2020, 2:37 pm

Laat een antwoord achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *